Tillfrisknandet

Tillfrisknandet

fredag 26 februari 2010

Body FX- Kväveoxid

Upptäckten av kväveoxid
(Nobelpris 1998)

Idag finns en växande förståelse för kroppens naturliga förmåga att bidra till välbefinnande. Vetenskapen bakom kväveoxid har visat att hälsan börjar på cellnivå, ett faktum som snabbt vinner acceptans världen över. Det finns ingenting som påverkar celler på en mer grundläggande och generell bas än vad kväveoxid gör.

Upptäckten av Nonis kväveoxideffekt gav så förklaringen till de verkliga fördelarna med Noniväxten. Detta fynd ledde till en ny och kraftfull hälsofrämjande produkt kallad Kyäni Body FX ™ med en formel som maximerar produktionen av kväveoxid. Denna produkt utvinner de bästa delarna av Noniplantan och destillerar dem till patenterat extrakt som ger optimal kväveoxideffekt.

Kyäni Body FX ™ innebär ett nytt hopp för välbefinnande för hela familjen.

Vilka är fördelarna med kväveoxid?

Kväveoxid bidrar till att underhålla, reparera och försvara nästan alla celler och system i kroppen. Kväveoxid hjälper till kampen mot smärta, inflammation, matsmältningsproblem, sömnlöshet, diabetes och skador. Den medverkar också kontinuerligt till att öka energin, förbättra sexuell funktion, och även stimulera viktkontrollen. Kväveoxiden har denna kapacitet eftersom den är en ’signalmolekyl’, vilket innebär att den stimulerar ett stort antal processer i kroppens fysiologiska funktioner.

Den kanske viktigaste funktionen av kväveoxid är att den mjukar upp blodkärlens muskelväggar, vilket gör att blodet kan strömma friare ut till de vitala organ. Detta främjar optimal hjärtfunktion, vilket i sin tur gör att mer syre, näringsämnen, vitaminer och andra tillväxtfaktorer når ut till hela kroppen.